Tallkottens månadsbrev för juni 2017

Nu har vi genomfört läsårets badresor. Det har gått mycket bra. Bollnäs med ettan var en ny upplevelse men fungerade utmärkt. Tvåornas badresa till Sveg var som vanligt en höjdare. Nu är det bara Klubbens äventyr på Alborgen kvar. Vi hade en fantastisk dag i Jonsparken när vi firade Fritidshemmens dag. Många barn var det och roligt var det. Det är märkligt vad fort ett läsår går. Tindra och Astrid Å började med en hästkurs men av olika anledningar har vi inte lyckats hitta tid för en fortsättning nu utan de återkommer med ny inbjudan till hösten.

Information:

* OBS! Vi påminner om att fritids är stängt fredag 26/5. (klämfredag).

 * Kalas för maj och junibarnen blir MÅNDAG 29/5.

* Eleverna har kompensationsledigt måndag 5/6 för öppethusdagen men fritids är öppet så vi vill veta snarast om något barn ska vara på fritids den dagen.

 * Torsdag 15/6 åker Klubben till Alborgen i Gävle den. Mer information kommer.

* Vi vill uppmärksamma att det är MYCKET viktigt att ni meddelar om det blir ändringar i det inlämnade schemat under sommarlovet. Vi beställer mat för varje dag när skolan är stängd. Allra viktigast är det om barnen har specialkost.

 Inför hösten:

* Som vi skrev i förra månadsbrevet så blir det lite förändringar till hösten.

Förskoleklassen går som vanligt på Lillkotten men ettan och tvåan går på Superkotten på plan ett. De äldre fortsätter på klubben som vanligt.

Åke kommer att bli statligt anställd (pension).

Chris ska prova annat jobb i Sundsvall.

Britt-Inger vill tacka alla för många härliga år på fritids. Till hösten kommer jag att jobba till största delen som resurs i ettan.

* OBS! Måndag 14/8 och tisdag 15/8 är fritids stängt. Då är personalen på utbildning med andra freinetskolor i Sverige.

* Vi tackar alla för en fantastisk dag när vi firade 20-årsjubileum.                                                       

 Tallkottarna