HEJ ALLA FÖRE DETTA ELEVER!

 

I år firar Freinetskolan Tallbacken 20 år, och med anledning av det vill vi att så många som möjligt kommer och hälsar på, SÄRSKILT gamla elever! Det kommer att finnas massor av aktiviteter, mat, teater, sång, utställningar, ponnyridning,

Vi behöver hjälp med att komma i kontakt med er som gått här förut, så har du kontakt med några från den tiden sprid detta meddelande, ta gärna med er kort eller dylikt från er tid här!

Så med det sagt ser vi fram emot att just du kommer. Om man känner för att göra någon form av framträdande, sång/dans, så har vi en "öppen scen” dit du kan anmäla ditt intresse. Kanske något som ni som klass gjorde under er tid på Tallbacken. Anmälan till öppen scen (senast tisd. 16/5). Utescenen på Öppet hus 20/5. Uppträdandet får ta max 3 min. Skicka ett mail till: mats@freinet.nu.